lauantai 2. lokakuuta 2010

ei vastaanottoa
En ole vielä kokenut saarihöperyyttä itsessäni, mutta joskus tekee mieleni saada tukevaa maata ympärilleni vähän laveammalti, ja on asioita, jotka eivät kaukaisessa saaressa hoidu. Aina ne eivät hoidu mantereellakaan.

8 kommenttia:

 1. Olen joskus ollut pari kuukautta saaressa ja aavistan mistä puhut.

  VastaaPoista
 2. Joo Kalevi, mantere ei ole sen kummempi paikka. Sitä paitsi kaikkialla on ihmisiä joita paitsi mieluummin olisi tai mieluummin joiden kanssa olisi.

  Hanki ittelles kotieläin!

  VastaaPoista
 3. Ripsa

  Elo saarella ei vaadi urheilumieltä, mutta kylläkin asennetta, jolla sopeutuu saaren rajoitteisiin. Saari sitten omalta osaltaan palkitsee asujansa, sillä kukapa viitsi vapaaehtoisesti elää kurjuudessa.

  Muita kotieläimiä kuin mitä ikkunasta sisään lentelee, en halua, enkä haluaisi niitäkään, mutta kaikkea ei voi välttää. Villieläimistä tulen kohtalaisesti toimeen murkkujen ja itikoiden kanssa, eikä käärmeistä ja sammakoistakaan ole ollut erityisempää haittaa. En ole eläinrakas, mutta olen eläinystävällinen ja saattaisin pari päivää huolehtia jonkun miljoonakalasta.

  Lapsuuteni kissat olivat Piiperi, Tassu, Ripe, Mikki, Killi ja Misse. Koirat olivat Asta, Rolf, Ressu, Renny ja Ratto. Lehmäksiä olivat Hertta, Palmu ja Kaunikki. Hevosia oli kaksi, mutta muistan nimeltä vain Tuulikin, joka 25-vuotiaana pantiin Karjakunnan autoon. Sioilla ei ollut nimiä, koska ne syötiin. Niitä sanottiin vain potseiksi. Lammakset eivät kuuluneet lapsuuteeni. Aikuisena olen hoitanut vain lastani.

  VastaaPoista
 4. Niin, tarkoitukseni oli sanoa kaikkiaan että saaren erottaa mantereesta vain vesi...

  Kävin Nuuksiolla, josta on löydetty n. 12 000 vuotta vanha ruuhen osa. Paikka oli saaristoa ennen.

  Ruuhellakin käy kalastaminen. Isolla myrskyllä kyllä ei.

  VastaaPoista
 5. Ja kaikki kuiva maa on yhtä ja samaa pyöreää mannerlaattaa.

  VastaaPoista
 6. Siis kaiken höpinän keskeltä luen, että olet siirtymässä pois Utöstä?

  VastaaPoista
 7. En kyllä ole näillä syömisillä siirtymässä mistään minnekään.

  VastaaPoista
 8. Toveri kootee

  Saatoit olla oikeammassa kuin tiesinkään.

  VastaaPoista