sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

vuodenaikaan nähden
Laulussa sanotaan, että silloin se tuuli vasta lämmin on, kun etelästä tuulee, mutta kyllä saa panna tukevasti vaatetta ylleen, kun menee tuonne sumuiseen, tihkuiseen, lähes myrskyiseen kevätsäähän. Kauan ei tarvitse osoitella kameralla aaltoja, kun silmälaseissa ja kameran objektiivissa on luonnollinen pehmytpiirtosuodin. Iloisena uutisena voin kertoa, että täällä on lukuisa määrä peippoja lepuuttelemassa siipiään jatkaakseen kohta matkaa laulumailleen. Peiponlaulua ei saarella juuri kuule, sillä niiden pesintä täällä on varsin satunnaista. Pääskysistä sitä vastoin on minulle paljon iloa, vaikkeivät ne varsinaisia laululintuja olekaan.

2 kommenttia:

  1. Komeat aallot, vaikka ei kai se siellä niin mukavaa ole kun tuulee kylmästi vaikkakin etelästä. Tuollaiset aallot ovat niin mukavia katsella.
    Lintuja se tietää...etelätuuli, ajatella peipot ovat siellä jo. Lahdessa ovat nähneet muutaman uhkarohkean jo viime viikolla.

    VastaaPoista
  2. Aalloissa ja veden vihreydessä riittää ihastelemista. Odotan nyt, koska joku putkimies tai -nainen ilmoittaa pääskystä. Pääskyllä en nyt tarkoita tervapääskyksi sanottua, joka kuuluu kehrääjiin.

    VastaaPoista