tiistai 30. marraskuuta 2010

ruttopuistoHelsingissä on helppo tuntea itsensä idiootiksi, kun sieltä malttaa pysyä tarpeeksi poissa. Sanon tämän vain omasta puolestani.

6 kommenttia:

 1. Joo, idioottimaisuudesta samaa mieltä, mutta miks sun tunniste sitten on että "ihmisten ilmoilla"?

  Tapaatko sinä ihmisiä, siis sillä tavalla ihan tarkoituksellisesti?

  VastaaPoista
 2. Käyn silloin tällöin Heksingissä palauttamassa mieleeni, millaisiksi 400 000 savolaista on Helsingissä muuttunut. Oikeita immeisiä tapaa enää Kuopijossa ja Kiuruveellä. Tyypillisimmillään puunaamainen helsinkiläinen on metrojunassa. Jollei hän tuijota ilmeettömänä edessä istuvan ohi kuin intiaanipäällikkö hän kälkättää puuta heinää sosiaaliseen viestintävälineeseensä, ettei tuntisi oloaan vaivautuneeksi.
  Pitkään Kuopiossa asuneena meinasin kerran erehtyä metrojunassa puhuttelemaan vastapäätä istuvaa henkilöä.

  VastaaPoista
 3. Hei.Tulin eilen Helsingistä.En kerinnyt kovin paljoa tuttuja maisemia nähdä,kun kiire oli takaisin laivaan siskoni luona vierailun jälkeen.Asematunneli jäi ainoaksi ostospaikaksi,josta ostin joululaatikot,makkarat ym, kotimaiset herkut.Asematunnelissa meinas eksyä,niin oli vuodessa taas muuttunut,harmittaa kun ei edes joulukadusta kuvaa saanut otettua ja pimeääkin jo tuli..Kyllä se kesä on parempi kotimaan matkailulle,olen sitä mieltä.Pia

  VastaaPoista
 4. Tulin eilen minäkin Helsingistä ja tein ruokaostokseni Hakaniemestä. Asematunnelissa on Alepa ja Kotikontu, joita olen käyttänyt vain satunnaisina ostopaikkoina, yleensä iltamyöhällä tai päivinä, jolloin ruokakaupat ovat muualla kiinni. Olisitpa ehtinyt edes Kauppahalliin. Tunneli on ollut remontissa vuosi sitten tapahtuneen vesivahingon takia.

  VastaaPoista
 5. Olisipa varaa muuttaa takaisin stadiin!

  VastaaPoista
 6. No enpä tiedä, mutta sanos muuta. Kun muuttaa stadista Jokelaan, on kuin vaihtaisi Volvon Ladaan. Toisinpäin ei vaihto enää onnistu, vaikka yrittäisi Jakomäkeen tai Kontulaan.

  VastaaPoista