maanantai 23. tammikuuta 2012

bunkkeri


Kuvan rakenteilla oleva bunkkeri muistuttaa läheisesti Järvenpään kirkkoa. Havainnepiirustuksen mukaan viereisen talon pihalle antavat ikkunat muurattaisiin upeen. Ennen niistä näkyi sentään parkkipaikka, mutta nyt vain parkkipaikalle rakennetun betoniluomuksen tyly seinä.

7 kommenttia:

 1. Älähän nyt keskeneräistä työtä tuomitse... Minusta tuo näyttää mielenkiintoiselta aihiolta. Otapa kuva sitten vielä valmiista. Herätit uteliaisuuteni!

  VastaaPoista
 2. En usko, että tuo tuosta paranee, mutta voin olla väärässäkin. Kovin on ahtaalla paikalla, siis entisellä parkkialueella. Tämä nyt ei ole sitä kauneinta Eiraa. Käyn kuvaamassa, kun on valmis. Ei tästä ole kauan, kun kaupunginosan posti häädettiin korkean uudisrakennuksen tieltä ja naapuritalon katunäkymä muuttui seinänäkymäksi.

  VastaaPoista
 3. Liian tiuhaan änkeminen on kyllä useimmiten pahasta. Tuntuu vähän hölmöltäkin täällä Suomessa, harvaan asutussa maassamme...

  VastaaPoista
 4. Pia

  Se on ruma, aikansa betonimonumentti, josta sen suunnitellut arkkitehti sanoi kriitikoille, että seurakunta on kirkon paras kaunistus. Kellotornin aukot ovat samaan tapaan viisteiset kuin tuon talon ikkunat. Alaviistettä myöten valuu kellosta irtoava ruoste.

  Mari

  Iso raha puhuu. Tätä sanotaan täydennysrakentamiseksi. Siinä käytetään hyväksi jo olemassaolevaa kunnallistekniikkaa.

  Hyvin muistan, miten Kuopiossa muuan taloyhtiö kaatoi kaupungin kauneimpiin kuuluvan pihlajan saadakseen tien varteen kaksi palkkiruutua, joissa vain harvoi autoja näin.

  VastaaPoista
 5. Samperi sentään, tämä nykyrakentaminen on kyllä niin rumaa, että kaikki tuollaiselle rakennusluvan antaneet pitäisi teloittaa tylsällä giljotiinilla...:)

  VastaaPoista