keskiviikko 4. tammikuuta 2012

märkää

Jos uskoo voivansa kävellä vetten päällä, niin nyt sopii yrittää, sillä vedenpinta on jo laiturin tasolla.

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa KA Koskinen ja hyviä jääkelejä sinne missä lienetkin.

  VastaaPoista
 2. Sinä sen puit sanoiksi, kävellä vetten päällä. Nyt on tavallisella pulliaisellakin mahdollisuus ison kirjan ihmetekoihin. Ja ei kun menox, sanoi Annie Lennox...:)

  VastaaPoista
 3. Varovainen täytyy olla. Uskon voimalla israelilaiset kulkivat Punaisenmeren yli kuin kuivaa maata pitkin, mutta samaa yrittäessään egyptiläiset hukkuivat.

  VastaaPoista
 4. On siellä nyt vettä. Miten on jäätyneekö nuo tulvavedet? Ole varovainen retkilläsi.

  VastaaPoista
 5. Niin tuo Egyptiläisten joukko olikin vihollis joukko faaraon kanssa, siksi he hukkuivat.Meillä ei ole niin paljon uskoa että veden pinnalla pysyttäis,paitsi jos osaa uida.Muuten oli se hyvä puolikin siinä että myrsky kaatoi paljon puita,eilen kuulin uutisista, lienetkö itse katsonut uutiset.

  VastaaPoista
 6. iitsa

  Ei ole jääriitettä vielä näkynyt, mutta ulkosaaristossa ihme kyllä.

  pepita

  Luonnonvoimat ovat usein metsäyhtiöiden asialla, kun metsänomistajat rupeavat pihtaamaan runkojaan. Metsäherroilla ei ole vähään aikaan valittamista.

  VastaaPoista
 7. Toista oli viime talvena sielläkin.

  VastaaPoista
 8. kootee

  Niin oli. Valkoinen, jäinen talvi oli tähän mennessä kestänyt jo kaksi kuukautta. Pidän tästä enemmän. Edellistalvi tuntui suorastaan loputtomalta. Utöön kesti 12 tuntia ja kerran piti Jurmon jälkeen kääntyä takaisin, vähän ennen määränpäätä. Olihan se sellaista seikkailuelämää.

  VastaaPoista