tiistai 7. helmikuuta 2012

hannun tekoset


  pinota se ei osannut.

7 kommenttia:

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Hupsista, eipä tosiaan osannut kasailla, mutta mitä se noilla puussa tekee? Dagmar olisi tehnyt hommelinsa paremmin, mutta Suomessahan laitetaan mies asialle ja noin siinä sitten kävi. Eukotkin muuttuvat Suomessa miehiksi, on tämä vaan kummallinen valtakunta... Ristipistoillako se Hannunkutale yritti, no sitäkin osasi huonosti...:)

a-kh kirjoitti...

pitsit

Ovat siinä kyllä aika väljästi tuulettumassa. Taivaalla on nyt 100-prosenttinen täysikuu. Joo, eukkko muuttui pressanvaalissakin mieheksi.

Pitsit sekaisin kirjoitti...

Niin muuten on, siis nyt on kuu täydempääkin täysi ja ulos vie tie taas kerran...:)

hannuhoo kirjoitti...

Hopsista! Poikasena kiivettiin tommoisiin keskenkasvuisiin puihin ja sitten 'slengattiin'. Huisin kivaa!
Kerran puu katkesi ja putosin. Sain päähän aika tällin.

Niin että ymmärrä minua!

a-kh kirjoitti...

hannuhoo

Tulipa kyllä kakruna Tarzania leikittyä, mutta ei lepikossa. Kuuseen en ole kurkottanut, mutta männystä putosin. Onneksi jäin roikkumaan oksantynkään puseroni nappipuolelta. Se tapahtui Helsingissä. Puu voi edelleen hyvin. Kävin katsomassa sitä toissa kesänä ja merkillisen korkealle olimme lautoja hilanneet. Niitä siellä vielä pari kappaletta oli.

hannuhoo kirjoitti...

Pitsit sekaisin,

Kyllä se totta on, ristipistoilla! Äiti opetti. Ja sukatkin saisin parsittua jos löyisi sieni jostakin!

a-kh kirjoitti...

hannuhoo

Eräätkin sukat olen parsinut. Opiskeluaikojen tenttimenestyksestä muistamme, että parsiminen on opintojen äiti. Jos et löydä sientä, niin käytä sopivasti kuperaa teevatia, sellaista, mitä käytetään myös kahvikupin alla.