perjantai 23. maaliskuuta 2012

silhuetti


Aurinko nousee kolmannen Salpausselän takaa.

10 kommenttia:

 1. hannuhoo

  Niin minäkin, valoa päin...

  VastaaPoista
 2. Kalevi,

  vasta kommentin jälkeen tulin vielä vilkaisseeksi edellisiä. Niinhän se on, elämä sentään voittaa! Oliko hankala?

  Minulle tuttu, eläkkeellä oleva tohtoritäti oli 2 viikkoa armottomassa influenssassa. Ei ollut rokotuttanut itteänsä. Hoippuu vieläkin.

  VastaaPoista
 3. hannuhoo

  Hoipun vieläkin. Terveisiä tohtoritädille. Ennen kaikki lääkärit olivat tohtoreita ja sitten, kun alkoi tulla enemmälti muitakin tohtoreita, oli kysyttävä, että onko tohtori lääkäri. Muinaisen yliopistokoulutuksen saanut saattoi joutua pähkäilemään, ruvetako lääkäriksi vai papiksi. Millaisen papin mahtoi Suomi Elias Lönnrotissa menettääkään.

  VastaaPoista
 4. Kalevi,
  ei menettänyt. Päiväkirjoissaan Lönnroth kertoo lapsenpäästämisistä ja luiden lastoittamisesta ja semmoisesta. Sillä oli matkoillaan Vienassa mukanaan spriitä, jolla sai isommat haavat steriloiduiksi. Muistaakseni se kävi jonkinasteisen taistelun russakoita vastaan, mutta hävisi.

  Käsittääkseni Lönnrot oli Vienan matkojensa aikana lääninlääkärinä Kajaanissa.

  VastaaPoista
 5. Ei tiedä, vaikka olisi piispana kuollut.

  VastaaPoista
 6. Wow, että Lönnrot-parkakin sitten sotkettiin siluettiin. Mikä ettei, sai mies sen verran aikaiseksi, että siitä vain.

  Itse kuva on todella odottavan dramaattinen, hillitty ja hallittu, keskittyy olennaiseen. Heilauttelenpa pitsejäni vaikuttavasta kuvasta...:)

  VastaaPoista
 7. pitsit

  Tuon puskan paikalle sopisi paremmin ylöskurkottava musta koura, mutta en juurikaan harrasta fotosoppailua, joten olkoon.

  VastaaPoista