tiistai 27. heinäkuuta 2010

porkkananokat

Kuvassa meriharakka ja lapintiira. Molemmat ovat jo muutollaan. Lapintiiran muuttomatka kuuluu maailman pisimpiin: se talvehtii Etelämantereen rannikoilla ja Etelä-Afrikassa. Meriharakka, hiljakseen urbanisoituva ulkosaariston kahlaaja, talvehtii Pohjois-Afrikassa, Etelä-Euroopassa ja Etelä-Aasiassa.

2 kommenttia:

pilvikki kirjoitti...

Niillä on ihan selvästi jo reissu mielessä.

a-kh kirjoitti...

Niin on.