keskiviikko 4. toukokuuta 2011

toukokuun päivä


Mielimaisema tai mielenmaisema... Ihan miten vain. Joskus saattaa mieli olla kuin kivikkoinen ja pisteliäs saaren kaakkoisranta. Pilviset, tihkuiset tai muuten koleat päivät jatkuvat. Tuuli kulkee kylmiä reittejä, mutta eipä aikaakaan, kun se alkaa puhua lounaasta ja etelästä ja aallot kierähtelevät kohisten etelälahden matalikolla. Tänään tuulee idästä. Vähän aikaa sitten tarkeni ulkona melkein kesähepenillä, mutta nyt täytyy turvautua kaulaliinaan, villapaitaan, tumppuihin ja tuulenpitävään takkiin.

8 kommenttia:

 1. Rupurannan Janilla on kanssa jatkuvasti julmettu määrä kiviä. Jani kuvaa Porin ulkoluotoja, joissa olen nuorena rymynnyt, mutta en muistanut että kiviä oli niin tuhottomasti. Saarella niitä on varmaan joka puolella.

  VastaaPoista
 2. Jani ei hirmuisen kaukana käy, mutta lupasi kunnostaa Skyllansa ja purjehtia kesällä Utöön. Hänellä on yllätyksellisiä rainoja.

  VastaaPoista
 3. Mielimaisemaasi kuuluu ehdottomasti se, että horisontti on aina keskellä kuvaa, ainakin melkein.

  VastaaPoista
 4. Se riippuu vähän etualalla ja horisontissa olevasta kamasta. Syvyssvaikutelma, hyvä veli, syvyysvaikutelma. Suikale taivasta meren yllä on kuin liimapaperi ikkunan yläreunassa.

  VastaaPoista
 5. Mikäli taivaalla ei ole mitään mielenkiintoista niin turha siihen on kuvapintaa haaskata =D

  VastaaPoista
 6. Mitäs näistä, molemmilla on oma tapansa kuva ja se on pääasia.

  Kysäisin tänään siitä kaupasta tien toisella puolella. Siinä on ollut joskus TB huoltamo jossa baari, ei kauppaa!

  VastaaPoista
 7. Kerrankos sitä väärin muistaa. En muista käyneeni tankkaamassa palkupyörää. Sen muistan, että panin teltan pystyyn alta aikayksikön ehtiäkseni kauppaan.

  Kun nyt sillä suunnalla olette, niin käykää Kangasniemen Rapalanvuorella. Itse kirkonkyläkin on melko kaunis, vaikka osin pilattu.

  VastaaPoista