perjantai 11. kesäkuuta 2010

mastometsä

Vieriviereen ahtautumaan kykenevät veneijät ovat oma rotunsa, kuten vastaavaan kykenevät asuntovaunuilijat. Marilla ja Kooteella saattaa olla vastaansanomista.

6 kommenttia:

 1. En laita vastaan... Kuulun erilaisiin veneilijöihin. Normaalioloissa käyn saarissa, joissa iso vene ankkuroidaan ja rantautuminen tapahtuu pienellä veneellä. Näin saa valittua oman soppensa saaren rannasta, riittävän kaukana muista.

  Venereissut ovat sitten oma lukunsa. Niissä ei voi valita, täytyy ahtautua niihin rivitaloasumista muistuttaviin vierasvenelaitureihin, samoihin pesutiloihin ja "pihoihin" niiden "toisenlaisten veneilijöiden" kanssa. Tekee tiukkaa ja vaatii asennetta, mutta kyllä sekin onnistuu, jos on pakko (ja tästä kauheudesta pitää vielä maksaakin!).

  Yllä mainitusta johtuen en tunne kotikaupunkini paikallisia vierasvenesatamia, mutta voin kyllä neuvoa niitä kauniita yksinäisten veneilijöiden saaria.

  KooTee jatkakoot "tukkoilusta".

  VastaaPoista
 2. mari

  Vastauksesi oli minulle kovasti mieluinen, sillä kuulun niihin, jotka alkavat hioa kirvestä, kun joen yläjuoksulta soluu lastu reviirilleni.

  KooTee kaivaa parhaillaan sateessa vallihautaa asuntovaununsa ympärille.

  VastaaPoista
 3. Joo, KooTeellä voi olla kiirettä, meri nousee koko ajan kovan tuulen myötä, voi olla, että kelluvat jo kohti itää ;-) on se vaunu niin rannassa. Jospa nyt siitä lähiasumisesta olis apua, voi tarttua toisen kelluvaan kiinni ja miettiä yhdessä, miten edetä.

  VastaaPoista
 4. Heko heko!

  Kaikesta luulemista huolimatta en pidä kylki kyljessä asumisesta. Siksipä nytkin on niin mukavaa, kun molemmilla puolin on vain viikonloppuna käyviä vakipaikkalaisia. Loviisan hyvä puoli on mukavat lenkkeily maastot ja lähellä oleva "kaupunki"-

  Tiedät, että Isossa Miehessä on väljyyttä siksipä ollaan siellä viihdytty monen monet kesät. Niin ja oiva savusauna, jollei ole palanut=D

  Ei täällä tarvitse lillua savessa.
  Eikä merikään ole vielä liikaa noussut.

  VastaaPoista
 5. Älä yritä, sähkötkin saitte vast ikään vasta takaisin :-D

  VastaaPoista
 6. Kyllä sähköä pitäisi riittää. Ydinvoimala on ihan vieressä.

  VastaaPoista