sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

kerran vielä
Hawila käväisi jälleen laiturissa enkä malttanut olla napsimatta kuvia.

5 kommenttia:

 1. Kyllä tuollaista kaunotarta kuvailee mieluusti. Varmasti aina löytyy jotain uutta.

  VastaaPoista
 2. Komea on kuin sika pienenä, ja kyllähän kaunottarestakin voi puhua, sillä ovathan purjelaivat nimetty naisten mukaan.

  VastaaPoista
 3. pit viel sannoo et kuopio on miun ohikulkumatka, isäni on haudattu siilinjärvelle. Oli tiälläkkii isot laivat thall ships races.t.pipsa

  VastaaPoista
 4. pipsa

  On tietysti makuasia, mutta Suomen suurimpaan hiekkakuoppaan rakennettu uusi Siilinjärven keskusta on arkkitehtonisesti aika tyly silmälleni ja ns. tori on hellepäivinä kuuma kuin sauna. Kirkonmäki hautausmaineen ei kokonaisuuteen nivelly. Siilinjärven alpit on varsin erikoinen maisemallinen ilmiö. Ne näkyvät hyvin Sänkimäen näkötornista. Olen aika huolestunut Kinahmin kyljen jyrsimisestä enkä soisi Tahkomäkeä korotettavan. Maisemallisilla arvoilla ei ole merkitystä, kun Isoraha puhuu. Jos vielä jatkan moittimista, niin ihmettelen, miksi Nilsiänkin vanha kirkonkylä on aikojen saatossa pitänyt purkaa yhtä taloa lukuunottamatta. Maaningan kunnantalo on arkkitehtoninen kummallisuus, kuten myös Lapinlahden keskustan "veturi". Luonnonoloiltaan näkin kunnat ovat peruskauniita. Eniten minua sieppaa kirkonkylien pilaaminen. Kaupunkirakentaminen ja maaseuturakentaminen ovat minulle aivan eri asioita.

  VastaaPoista