keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

näkymä


Tämä ei ole tielaitoksen suopeutta, vaan vallan muuta täällä Länsi-Turunmaalla. Kun istahdat tuolille ja katsahdat tien yli hieman näköalaa rajaten, niin tätä näet?

6 kommenttia:

 1. Paavolle eläkeistuin ja nisupelto. Toivon minä.
  Tuplana ettei rupea itkemään.

  hh

  VastaaPoista
 2. On siinä tuplana nisupeltoa, toinen syys- ja toinen kevätvehnää, ettei tartte itkeä pullanpuutetta.

  VastaaPoista
 3. Tulee hyvä vehnäsato. Kenen lie tuoli?

  VastaaPoista
 4. Ei tuollaista tuolipalvelua näe Helsingin maisemissa, eipä muuten moista peltomaisemaakaan ihan joka mutkan takana. Loistava kuvapari, ensimmäinen pisti miettimään ja suupielet korkkiruuveille, toinen kuva antoi vastauksen, mutta ei sittenkään onnistuisi etelän pysäkeillä...:)

  VastaaPoista
 5. liisa

  Menee suu vehnäselle. Samanlainen tuoli oli sekä meno- että tulosuuntaan. Saattaa olla kulttuuripääkaupungin kulttuuriantia säävarauksella. Lämmintä on nyt 26 astetta ja 3 m/s vilvoittavaa pohjoistuulta. Saa nähdä, ulottuvatko tänäiset sateet tänne maan lounaiskolkkaan. Taitavat ulottua, sillä juuri nyt tuuli äkisti yltyi ja sade lähestyy vihaa vauhtia, aallot kävivät vaahtopäisiksi, männynneulasia tuiskuaa ikkunasta ja riisipaperivarjostin katossa heiluu. Ja nyt sade tuli ja ukkonen jyrähti. En kirjoittamalla pysynyt sään muutoksen vauhdissa. Suljin ikkunan. Terhi Nikkasen ennustamia millimetrejä ropisee ikkunoiden lasiin.

  VastaaPoista
 6. pitsit

  Etelässä olemme kumpikin, mutta näillä tienoilla ovat bussipysäkit paremmassa turvassa kuin pääkaupunkiseudulla. "Pääkaupunkiseudun" komeimmat viljapellot ovat Mäntsälässä. Backaksen entisille maille on rakennettu mm. Veromiehen, Vantaanportin ja Kartanonkosken asuinalueet. Haltialan mailla viljellään vielä jotain kuriositeetin vuoksi, mutta hyvä niinkin. Olen käynyt siellä kukkia keräämässä.

  VastaaPoista