keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

tarkkaavainenMitä tiira miettisi, jos osaisi?

4 kommenttia:

 1. Mitä tuo miettimään sen kummempia kuin, että ihmisten hölmöjä kotkotuksia taas...:)

  VastaaPoista
 2. niin se, että ne heittelevät jätteitä mereen ja sen estämiseksi täytyy olla oikein kieltotaulu. Mikäpä sen siistimpää mökkiläiselle kuin nakata vaivihkaa roskapussi lossilta mereen.

  VastaaPoista
 3. Oletko tosissasi, siis mökkiläiset nakkailevat roskansa lossilta mereen? Että pitää olla pölvästejä mökkiläisiä, pitäisiköhän heidät tunkea mustaan jätesäkkiin ja työntää lossilta mereen? Ärsyttävää, miten ihmiset eivät osaa löytää roskilleen luvallisiua roskiksia...:)

  VastaaPoista
 4. Kuormauslavat ovat rannoille ajautuvan hylkytavaran kärkipäässä. Niitä en arvele nakeltavan losseista. Utössa tiedetään raskaita kodinkoneita ja hetekoita upotetun sadan metrin syvyyteen. Talousjätteiden hävittäminen ei ole saaristossa ongelma. Roskapussit pusikossa on yleinen näky saaristotiellä siinä missä mantereellakin, vaikka jätepaikkoja on varsin tiuhassa. Raskaan romun kuljettaminen ulkosaarilta on oma vaivansa ja se maksaakin, mutta sillä ei voi perustella tavaran upottamista mereen. Kahdenmaattava joustinpatja tienpenkalla ei palvele "Pidä saaristo siistinä" ideaa.

  VastaaPoista