torstai 8. syyskuuta 2011

laiturit

Ville lähetti kuvapostia Pielisen rannalta. Ei hullumpi kännykkäkuvaksi. Pohjois-Karjalassa näköjään rakennetaan kuivanmaan laitureita.

5 kommenttia:

 1. Pielinen on niin pitkä Nurmeksesta Joensuuhun ja Joensuusta vielä saimaalle pääsee, niin että suomen maassamme on rikas vesistö, saamme olla ylpeitä siitä, pielisen rannalta on mullakin kuvia blogissani, onhan pielinen minulle tuttu,sen rannoilla olen lomaillut ja onkinut laiturilta kaloja ja soutanut veneellä, jäätä pitkinkin olen mennyt.Koriste kurpitsat eivät ainakaan turun torilt näytä olevan.

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä käynyt blogissasi. Pielinen on hieno vesistö. En kysynyt myyjältä, missä koristekurpitsat oli kasvatettu, mutta Turun torilla niitä myytiin.

  VastaaPoista
 3. Vesi oli laskenut paljon myös saimaalla.

  VastaaPoista
 4. Lähinnä tuli mieleen se, että nyt kun tuosta ilmaston lämpenemisestä niin paljon puhutaan ja jäävuorien sulamisesta, niin mitäpä jos porukka olisi ennakoinut veden pinnan nousun ja päättänyt rakentaa ajoissa laiturin valmiiksi uutta vesirajaa varten. Eihän ihmisistä koskaan tiedä, ovat ne sen verran kajahtaneita, että tämäkin näkökohta voisi olla jopa mahdollinen...:)

  VastaaPoista
 5. Asia voi olla kyllä niinkin kuin Pitsit sekaisin sanoo, mutta mutta.... Suomessa on 310 säännösteltyä järveä ja niihin kuuluvat myös Pielinen ja Saimaa. Mikä mahtaisi niiden luontainen vedenkorkeus nyt olla...

  VastaaPoista