lauantai 17. syyskuuta 2011

säitä riittääTanskassa kolmikymmenluvun alulla rakennettu Turan on taas laiturissa. Mentyäni kuvaamaan sitä sain saderyöpyn niskaani. Sateen tauottua pyrähti tikka pajaansa käpyä takomaan. Koivunlehti kertoo, että on syksy. Lämpöä on 14 astetta ja luoteistuulta 5-7 m/s. On leppoisa puolipilvinen purjehdussää.

5 kommenttia:

 1. Niin riittää. Ja kuudelta laskeva aurinko paistaa suoraan silmiin. Kävelimme Kesärannan puolella ihan nostosillalle asti. Kuvat kamerassa. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis laiva tuo tanskalainen ja jännästi sadekuvassa taustalla näkyy kun aurinkokin paistaa samaan aikaan.
  Tänään piti sataa, mutta poutana pysyi. Tummat pilvet menivät taas ohi kahtapuolta Heinolaa, niinkuin monesti ennenkin. :)

  VastaaPoista
 3. Ei tarvitse kuin katsoa kuvaa, niin tietää miksi vanhoissa puuveneissä on sitä jotakin. Pistäpä peltinen muskelivene rinnalle, niin ristiriita on vielä hurjempi. Jep, puuveneissä on sitä jotakin...:)

  VastaaPoista
 4. Kivasti se koivunlehti kertoo syksystä..

  VastaaPoista
 5. liisa

  Varmaan saamme nähdä niitä kuvia. Minua Kuopio kiinnostaa vielä. Tavallaan lähdin sieltä kesken kaiken, kun ajattelen touhujani, mutta aika aikaa kutakin. Minä jos kaipaisinkin Kuopiota, niin Kuopio tuskin minua.

  tiitsa

  Maasto ja vesistöt vaikuttavat pilvien käyttäytymiseen.

  pitsit

  Sellaiselle, joka on nähnyt vain konttilaivoja, ei ehkä ole kehittynyt herkkyyttä nähdä kauneutta purjelaivoissa. Kaljaasit olivat lapsuudessani jokapäiväinen näky Suomenlahdella. Joskus olen matkannut Helsingin etelärannasta kaljaasilla Vantaan omistamaan Tallholmeniin.

  pia

  söpöä

  VastaaPoista